Annons:

Välkommen till Pärlpyssel iFokus!

På Pärlpyssel fokuserar vi på sådant som rör pärlor och pärlarbete.
Vi tar upp olika tekniker och vad man kan tillverka av pärlor, som smycken, pynt till hemmet och på kläder.

Vi delar gärna med oss av våra alster, för att inspirera andra. Vi har även tävlingar och utmaningar med jämna mellanrum för att få utlopp för kreativiteten och skapa en härlig stämning inne på sajten.

Jag som är sajtvärd heter Marina. Om ni undrar över något, vill skriva artiklar eller kanske saknar något på sajten får ni gärna skicka mig ett PM!

Jag hoppas att du kommer hitta svaren på dina frågor och trivas på sajten och kanske träffa nya vänner som delar ditt intresse för pärlor. Önskar att du delar med dig av det du tycker är roligt och lärorikt.

Har alltid älskat färg och form och design.

Började pärla på allvar 1998 efter en trafikolycka. Har gått första steget på en floristutbildning, men de planerna fick jag skrota efter trafikolyckan.

Lär mig mycket via nätet, kommer på smarta tips och tricks, som jag gärna delar med mig av. Har hållit några kurser i pärlerier.

Är aktiv på flera forum och deltagit i flera pärlträffar.

Vi hoppas att Du vill bidra med Dina favorittips för att detta ska vara ett aktivt, roligt och trevligt pärlforum. Kom ihåg att ingen fråga är för dum att ställa, alla har olika erfarenheter och genom detta kan vi hjälpa varandra att bli bättre pärlpysslare. Som ett led i att göra internet tillgängligt för alla är Pärlpyssel anpassad för synskadade. Detta innebär att vi inte använder förkortningar, upprepade tecken och inte använder egna smileysar, använd istället de som finns ovanför skrivfälten.

Som ny här rekommenderar jag er att läsa artikeln: Pärlpyssel informerar

Vänligen observera att såväl texterna som bilderna på denna sajt ligger under copyright och får endast användas för privat bruk.

(P)HÄRLIGT VÄLKOMNA!

Önskar

Marina - sajtvärdinna pm: Marinas Mix
Emo - medarbetare pm: Emo
Ommok - medarbetare pm: ommok
Hubert.prp - medarbetare pm: Hubert.prp

Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett privat meddelande. Klicka på länkarna efter våra namn, så kommer du direkt till meddelandeformuläret