OT-grupp

Sanning eller myt?*

2017-12-27 15:17 #0 av: Marinas Mix

Nu ska vi testa sanningshalten i denna historia:

  1. Sitt på soffan. Ta upp katten och lägg den på rygg i din famn, ungefär som om du skulle skulle ge ett spädbarn flaskan. Tala lent till den.
  2. Smek kattens hals med din högra hand tills den öppnar munnen, antingen för att gäspa eller jama eller något liknande. Detta kan ta tid så håll ut. När den öppnar munnen slänger du ner pillret i halsen på den. Försök inte hålla fast katten i detta skedet då detta kan medföra svåra rivsår på såväl armar som skrev. Alltså, låt katten löpa, och notera bara vilket håll den springer åt.
  3. Plocka upp pillret från golvet och hämta tillbaka katten. Sitt på köksgolvet och placera katten i samma ställning som tidigare, fast lite fastare än då. Släpp ner pillret i kattens mun, släpp den och håll koll vart den springer den här gången.
  4. Kryp snabbt över köksgolvet, ta upp pillret, och hitta katten igen. Ta med den tillbaka till köket. Håll fast den som tidigare, men håll ner kattens framtassar (med tillhörande klor) med din underarm. Släpp pillret i kattens mun.
  5. Plocka loss de klor som fastnat i din arm, hämta katten, plocka upp det smältande pillret på vägen och släng det i soptunnan.
  6. Hämta ett nytt piller från flaskan, gå till badrummet och hämta en tjock handduk från badrummet. Stanna kvar i badrummet med katten och stäng dörren.
  7. Sitt på badrumsgolvet, svep in hela katten i handduken och lämna bara kattens huvud utanför handduken. Lägg katten som tidigare i din famn och ta upp pillret från tvättfatskanten.
  8. Plocka ner katten från ovanpå duschkabinen (inte visste du att katter kunde hoppa två meter rakt upp i luften), svep in katten i handduken lite hårdare den här gången och se till att tassarna inte kan komma loss från handdukens grepp. Tvinga upp kattens mun med tumme och pekfinger och släng ner pillret i kattens mun. Stäng munnen (kattens, inte din).
  9. Sitt på golvet med katten i din famn, smek den under hakan och tala lent till den i minst en timmes tid, under det att pillret löses upp i kattens mun.
  10. Veckla upp handduken och öppna badrumsdörren. Tvätta dina rivsår med varmt tvålvatten, kamma håret och hitta något annat du kan sysselsätta dig med under drygt åtta timmars tid. Upprepa sedan hela proceduren.

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning *Min blogg*
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft

Anmäl
2017-12-27 16:40 #1 av: Emo

Lättare att ha hund. Skämtar

 Värd på  Pyssel och medarbetare på Pärlpyssel  och Psykologi
Mina figurer: http://parlkonst.se/
Emo, ägare till Emos Shop sen 1973

Anmäl
2017-12-27 17:27 #2 av: Marinas Mix

Är det???FunderarFunderarFunderar

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning *Min blogg*
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft

Anmäl
2017-12-28 09:05 #3 av: [Rhonda]

#0 Jag känner igen mig! Hahahaha!

Anmäl
2017-12-28 09:27 #4 av: lillnessie

Får troligen vara glad att man är allergisk och bara skaffat barn o inga husdjur 😄😄 Verkar vara lättsammare 🤪

www.facebook.com/madebynoomi/ 

Instagram - madebynoomi

Anmäl
2017-12-28 09:37 #5 av: [Rhonda]

#4 Fast katter är som 2-åringar! Gapskrattar

Anmäl
2017-12-28 09:48 #6 av: Marinas Mix

Nya kissen jag har Miss Alice är ju inte kastrerad, hon ska bli det, så snart hon löpt färdigt, men för att bryta löpet, så får hon nu p-piller och det har faktiskt gått riktigt bra att ge henne dem.

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärd på Pärlpyssel & Smyckestillverkning *Min blogg*
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.