OT-grupp

Lördagspärlor*

2017-03-11 08:30 #0 av: Marinas Mix

Solen skiner och jag börjar äntligen få ordning i hobbyhyllan. I veckan som gick fick jag presentkort på JYSK och det var ju perfekt timing, för de hade drive på smartstoreboxar.
Ser mycket trevligare ut när man kan se pysselmaterialet.
Idag tänkte jag ge mig på att göra pärlor i cernitlera. Fick ju lite inspiration när jag hittade all leran som varit nerpackad ända sedan före flytten förra sommaren.
Vad hittar ni andra på idag då?

Pyssliga hälsningar Marina.
Sajtvärdinna på Pärlpyssel *Min blogg*
Häng med in i det nya äventyret på BeadCraft

Anmäl
2017-03-11 13:21 #1 av: theomuffin

Jag hjälper Pappa att gräva i trädgården och har gjort en minion på pärlplatta.

Anmäl
2017-03-11 19:11 #2 av: anki1

Gör om ett halsband som bidde lite fel( fick 2 likadana låsdelar). Upptäckte det när jag klippt av tråden. Och jag ville inte skarva pga förväntad tyngd i det. Sen har jag kokat en köttgryta, som blev väldigt god.

Anmäl
2017-03-11 19:18 #3 av: lillnessie

Har sovit idag efter nattjobbet. Synd det, då det tydligen varit strålande väder. Pärlorna hinns nog tyvärr inte med i helgen men jag har gjort en beställning på lite nya pärlor. Blir spännande till veckan att pyssla med dem.

Anmäl
2017-03-14 14:30 #4 av: nickiee

jag har börjat rensa i bland mina mönster så det satt jag med hela dan innan jobbet ej pärlor för dom ska va kvar men alla det andra å det är massssssooooorrrr som ska säljas på en handarbetsloppis jag ska göra i år med försäljning med av pärlaslter å fika dopp till .har 50 pärmar kvar å 2 flack det varit loka bukar i kvar å gå igenom ojoj

ha en bra dag alla pysslare .  

kika gärna in på  min hemsida  www.nogg.se/spiiidis1

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.